Bezig met laden…
Mensen spelen roulette

11 Manieren om te winnen met inside bets bij roulette

Speel een casino spel gevuld met eindeloze mogelijkheden-roulette. Laat het allemaal over aan het toeval op de nummers in roulette om te beslissen of je wel of geen hoge beloningen zult ontvangen van je inner bets!

Roulette heeft twee belangrijke soorten bets die je kunt gebruiken om in een ronde te winnen: outside en inner bets. Bij outside bets zet je in op een groep getallen en/of kleuren voor een hogere winkans. Inside bets, aan de andere kant, richten zich op het inzetten op een specifieke set van nummers of willekeurige nummers.

Alle inside bets zijn te vinden op het binnenste gedeelte van de lay-out van een roulette wiel. Je hebt de mogelijkheid om hogere beloningen te behalen, maar er is een lagere kans dat het balletje landt op één van de getallen die je hebt gekozen.

Er zijn soorten inner bets die je kunt winnen bij roulette:

 • Straight. Een straight bet is wanneer je je inzet op één specifiek nummer plaatst. Het is de hoogste uitbetaling van alle inner bets met een ratio van 35:1.
 • Split. Je kunt een split bet plaatsen door in te zetten op twee aangrenzende nummers zoals 20 en 21. Het biedt een uitbetalingsratio van 17:1.
 • Straat. Gebruik een straat inzet om 3 opeenvolgende nummers in te zetten zoals 1, 2, en 3. De uitbetalingsratio is 11:1.
 • Zes Lijn. Gebaseerd op de tafel lay-out, plaats je je inzet op 2 kolommen die 6 nummers bevatten voor de six line bet. Het geeft een winnende ratio van 5:1.
 • Hoek. Plaats uw inzet op het snijpunt van 4 nummers om een corner inzet te maken. Het heeft een winstverhouding van 8:1.
 • Trio. Zet in op 3 nummers inclusief het nulpunt. Dit heeft een 11:1 kans op uitbetalingen.
 • Basket. De basket bet kan alleen gedaan worden bij Amerikaans Roulette omdat je een inzet plaatst die de 0, 1, 2, en 3 slots omvat. Het heeft een 6:1 winstratio.

Elk type inzet heeft verschillende winstpercentages gebaseerd op het type roulettewiel waarop je speelt. Er is een verschil tussen Amerikaanse en Europese Roulette wielen dus houd hier rekening mee bij het plaatsen van je inner bets.

Meer gewaagde beloningen met Call Bets

Onder de categorie inner bets bij roulette, zijn er call bets beschikbaar bij Europees roulette, voornamelijk bij Frans roulette. Call bets volgen een uniek systeem als het gaat om het inzetten van je nummers. De lijst hieronder toont verschillende soorten call bets:

 • Voisins du Zero. Voisins du Zero’ betekent ‘buren van nul’ en heeft betrekking op een groot deel van 17 getallen rondom 0. Je moet 9 of veelvouden van 9 fiches inzetten op een reeks van 22-25 gebaseerd op het Europese roulette wiel.
 • Jeu Zero. Vier of veelvouden van 4 fiches zet je in op zeven getallen die het dichtst bij 0 liggen (van 12-15). U kunt gesplitste inzetten plaatsen afhankelijk van hoe het op de tafelindeling is gerangschikt.
 • Tiers du Cylindre. Er zijn drie tiers die 1/3 van het wiel innemen en u kunt 6 of veelvouden van 6 plaatsen op splitsingen van 12 nummers. Dit omvat de nummers 5, 8, 10, 11, 13, 16, 23, 24, 27, 30, 33, en 36.
 • Orphelins. Orphelins verwijst naar de overgebleven getallen die niet kunnen worden gewonnen in Voisins of Tiers. Dit omvat 1, 20, 14, 31, 9, 17, 34, en 6.

Durf jezelf voor betere beloningen

De fiches zijn in uw handen en u kunt kiezen hoe u wilt winnen. Het is een gewaagde keuze om binnenweddenschappen te plaatsen, maar u krijgt de kans om voor dat risico enorm beloond te worden.